Om Hittasparkontot.se

hittasparkontot-graphicsPå den här sidan samlar vi fakta om sparkonton, räntor, hur man sparar och vilka möjligheter du har att hitta bättre räntor för ditt sparkonto hos olika banker och sparinstitut. Det finns många viktiga beslut att ta för dig som funderar på hur du skall hantera dina besparingar så säkert som möjligt men samtidigt balansera säkerheten mot god värdeutveckling.

I dessa beslut vill vi hjälpa dig genom att informera och diskutera de olika möjligheterna.

Företagsinformation

Vi som driver denna sida är ett företag som heter trefyra5 Produktion AB och vi skapar hemsidor med fokus på att hjälpa våra besökare att göra kloka och välgrundade beslut om utbildning, privatekonomi, vanor och ekonomi. Våra hemsidor finansieras bland annat med reklam och genom att vi rekommenderar andra företag som verkar inom det område som vi skriver om. Vi rekommenderar bara företag som vi litar på och som vi ägnat mycket tid åt att undersöka och förstå. I de allra flesta fall (så långt det är möjligt) så testar vi även företagens produkter innan vi rekommenderar dem. Vi har som mål att alltid hjälpa våra besökare att göra kloka beslut och därför lägger vi stor vikt vid att vara sanningsenliga, transparenta och pålästa så att du kan använda det vi skriver om som beslutsunderlag för viktiga beslut.

trefyra5 Produktion AB
org. nr. 556914-5013
Kontakta oss här

Vi som skriver på den här sajten

Vi som skriver på den här hemsidan heter Simon och Sofia och vi har många års erfarenheter av att skriva om och testa olika produkter inom bokföring, privatekonomi, aktier och även inom matlagning. Om exempelvis har tankar och idéer om vad vi borde skriva om eller om du kanske har hittat en felaktighet så är du självklart välkommen att kontakta oss.